Törzsvendégprogram
Csatlakozzon törzsvendégprogramunkhoz,
regisztrációját azonnal jutalmazzuk!
+36 87 575 210

Laroba Törzsvendég Program

Elindult a Laroba Wellness Hotel egyedi és előnyökkel teli Hűségprogramja.

Nagy öröm számunkra, hogy hosszas előkészültek, tervezgetések után végre megvalósíthattuk régóta dédelgetett álmunkat; létrehoztunk egy olyan törzsvendégprogramot, amellyel egyszerűen, hatékonyan tudjuk vendégeink belénk fektetett bizalmát, lojalitását meghálálni. 

Köszönünk minden mosolyt, bíztató szót, erőt és támogatást, a rengeteg nálunk töltött éjszakát, szállodánkban szerzett élményt, pozitív visszajelzést!

Egy csapathoz tartozni mindig jó dolog, pláne a szuper Laroba csapathoz. 

Loyalty Programunk már Önre is vár.

 • Regisztrációja után azonnal 3000 bónuszponttal jutalmazzuk.
 • Adatmegadással extra pontokat is szerezhet.
 • Foglalásait a regisztrációs szinten már 5% kedvezménnyel teheti meg.
 • Gyűjtött pontjait Silver szinten már további kedvezményekre válthatja.
 • Silver szinttől foglalásai után a jövőben extra pontokat írunk jóvá, melyeket kedvezményekre válthat következő foglalásánál.

Előnyök, kedvezmények kizárólag tagoknak.

 • Limitált akciók első kézből - Exkluzív promóciók csak törzsvendégeknek.
 • Silver szinttől minden, a szálloda weboldalán indított foglalása után pontjóváírás és azonnali kedvezmény jár.
 • VIP szinten a  végösszeg akár 7%-át pontokkal is fizetheti.
 • Több pihenés = több élmény + ráadás pontok és magasabb kedvezmény

Hogyan lehetek csapattag?

 • A regisztráció mindössze pár kattintás és néhány adat megadása.
 • Regisztráció után megerősítés is szükséges.
 • Személyes és számlázási adatainak megadása önkéntes.
 • Adatait, ajánlatkéréseit, jövőbeli foglalásait saját loyalty fiókjában kezelheti,
 • Preferenciáit egyedileg, saját felhasználói profiljában állíthatja.

Regisztráció kötelezettség nélkül.

Loyalty Programunk tagjaként csak nyerhet. Már a regisztrációért is pont jár, mely kedvezményekre váltható.

Laroba Törzsvendég Program tag leszek

A Laroba Törzsvendég Program szintjei:

Basic
A Basic tagság feltétele
Regisztráció
A Basic tagság előnyei
A foglalásai végösszegének %-ig használhatja fel pontjai értékét!
A következő foglalása értékéből forintonként jóváírunk 1 pontot! A következő foglalása értékének %-át jóváírjuk pontok formájában!
Megszerzett pontjai 1 forintot érnek!
Foglalása végösszegéből 5% kedvezményt kap!
Silver
A Silver tagság feltétele
2 foglalás
megléte
és
150.000 Ft
elköltése
A Silver tagság előnyei
A foglalásai végösszegének 3%-ig használhatja fel pontjai értékét!
A következő foglalása értékéből forintonként jóváírunk 1 pontot! A következő foglalása értékének 5%-át jóváírjuk pontok formájában!
Megszerzett pontjai 1 forintot érnek!
Foglalása végösszegéből 5% kedvezményt kap!
 • 5% kedvezmény az upsell szolgáltatásokra
 • 5% kedvezmény a vendéglátásból (éttermi fogyasztás, bár)
Gold
A Gold tagság feltétele
5 foglalás
megléte
és
300.000 Ft
elköltése
A Gold tagság előnyei
A foglalásai végösszegének 5%-ig használhatja fel pontjai értékét!
A következő foglalása értékéből forintonként jóváírunk 1 pontot! A következő foglalása értékének 5%-át jóváírjuk pontok formájában!
Megszerzett pontjai 1 forintot érnek!
Foglalása végösszegéből 5% kedvezményt kap!
 • 5% kedvezmény az upsell szolgáltatásokra
 • 5% kedvezmény a vendéglátásból (éttermi fogyasztás, bár)
VIP
A VIP tagság feltétele
10 foglalás
megléte
és
800.000 Ft
elköltése
A VIP tagság előnyei
A foglalásai végösszegének 7%-ig használhatja fel pontjai értékét!
A következő foglalása értékéből forintonként jóváírunk 1 pontot! A következő foglalása értékének 10%-át jóváírjuk pontok formájában!
Megszerzett pontjai 1 forintot érnek!
Foglalása végösszegéből 8% kedvezményt kap!
 • 5% kedvezmény az upsell szolgáltatásokra
 • 5% kedvezmény a vendéglátásból (éttermi fogyasztás, bár)

GY.I.K.

Természetesen. Törzsvendég programunkba mindenki regisztrálhat, aki szeretne kedvezményesen pihenni nálunk, illetve szeretné a program további előnyeit élvezni a jövőben. A csatlakozás mindössze egy regisztrációhoz kötött. Regisztrációt követően minden törzsvendég a regisztrációs szintre kerül, ahogy már részesülhet is a szinthez tartozó 5% kedvezményből. Egyéb feltétel teljesítésére (eltöltött éjszaka szám, elköltött összeg...stb) nincs szükség.
Minden tagunknak biztosítunk az adott törzsvendég szintnek megfelelő mértékű kedvezményt közvetlenül a szálloda weboldalán keresztül történő foglalásokból, mely azonnal levonásra is kerül a foglalási folyamatban. A regisztráció mellett bizonyos adatok (személyes, számlázási...) megadásért szerzett, valamint a foglalások után járó és jóváírt pontokat a Silver szinten a foglalásai során fel is használhatja, azaz kedvezményre válthatja.
A regisztrációra ilyen esetben is szükség van, így kérjük, ebben az esetben is regisztráljon, hiszen Önt kiváltképp megilleti a törzsvendégeinknek járó regisztrációs, bónuszpont.
Szállodánk hűségprogramját azért hoztuk létre, hogy a bennünket több alkalommal választó és évente akár többször nálunk pihenő vendégeink hűségét honoráljuk. Programunkban 4 szintet különböztetünk meg. Basic szint - Silver szint - Gold szint - VIP szint. Mindegyik szinten egyedi előnyök és kedvezmények várnak Önre, melyek szintről szintre emelkednek, gyarapodnak. A regisztrációs szinthez semmilyen feltételteljesítése nem szükséges, azonban a többi szint elérése foglalási darabszámhoz és költéshez kötött.
A törzsvendég programhoz való csatlakozás mindenféle kötelezettségtől mentes, mindössze egy regisztrációhoz kötött (név, e-mail cím és regisztráció megerősítés szükséges hozzá). A program szintjeinek előnyeit ezen az oldalon a szintek leírásánál olvashatja. FONTOS, hogy a szintekhez tartozó kedvezményeket abban az esetben érvényesíti a szobafoglalási és ajánlatadó rendszerünk, amennyiben a regisztráció megerősített státuszú valamint a foglalás és ajánlatkérés során a törzsvendég be van jelentkezve a saját törzsvendég felhasználói profiljába.
A regisztrációért, adatmegadásért, ismerősök meghívásáért járó és a foglalások során szerzett, jóváírt pontok a megszerzéstől számított 1 évig érvényesek. Lejárat előtt a program e-mailben értesítést küld, hogy hamarosan lejáró pontokkal rendelkezik, így ezek felhasználására már nincs sok idő.
A foglalás során szerzett pontok első körben feltételes pontként jelennek meg a felhasználói fiókban, felhasználható pontokká a foglalás leutazását követően válnak. Amennyiben egy foglalás során történik pontbeváltás, így a foglalás kedvezményesen történt, de a foglalás valamilyen oknál fogva lemondásra kerül, akkor a szálloda a törzsvendég számára a foglalás során felhasznált pontokat visszaadja, a feltételes pontokat pedig törli.
A szintekhez tartozó kedvezmények, a szerzett pontok beválthatósága maximalizálva van, valamint egy foglalás során a kedvezmények és a pontok kizárólag egy felhasználótól vonhatók le és válthatók be, így célszerű családonként egy főnek regisztrálni. Javasoljuk, hogy az a családtag regisztráljon, aki általában a foglalást koordinálja és felhasználói fiókot is "kezeli".