Business a Balatonnál

Balaton feeling munka közben és azon túl is

Budapesttől mindössze 1 órát kell ahhoz autózni, hogy elérjük a Balaton északi partján, Alsóörsön található Laroba Wellness Hotelt, ahol szeretettel várják az üzleti céllal utazókat is legyen szó csapatépítésről, céges ebédekről vagy -vacsorákról, meetingekről, továbbképzésekről vagy épp privát alkalmakról.

Miért éppen a Laroba Wellness Hotel? Mert...

...a családias környezet, a Balaton közelsége, a modern technikával felszerelt termek és a profi lebonyolítás mind-mind garancia az események sikerére

...a több mint 120 fő befogadására alkalmas (126 m2), két szekcióra osztható Balaton teremben számtalan elrendezési lehetőség biztosított (a 48 m2-es Balaton I. és a 78 m2-es Balaton II.)

...a szálloda segítőkész munkatársai a legapróbb részletekbe menően mindent a rendezvények szervezőinek elképzelései szerint valósítanak meg földön, vízen sőt még levegőben is

...a tradicionális gasztronómiában és a modern konyhaművészetben is profizmust képviselő Halásztanya Étterem egyedülálló kulináris pillanatokkal kecsegteti a résztvevőket akár terem-bekészítésre mutatkozik igény a rendezvények szünetében, akár komplett étkezések szükségeltetnek a Balaton finom boraival társítva

...a wellness- és egészségsziget igazi ellazulást ígér az élménymedencével, pezsgőfürdővel, szaunákkal és még privát használattal is

különleges sópezsgőfürdő, parajdi sókamra, masszázsok és aromafürdők is színesítik a wellness-kínálatot

...a 7 féle szobatípus közül hidromasszázs-káddal és pezsgőfürdővel felszerelt lakosztály is választható

...az épület egész területén WiFi csatlakozási lehetőség áll a vendégek rendelkezésére

...ingyenes parkolás biztosított a 45 férőhelyes, kamerával őrzött parkolóban


A szálloda technikai felszereltsége

A 31 szobás alsóörsi szálloda rendezvényterme széleskörű technikai háttérrel rendelkezik, úgy mint: beépített hangosítás, irodatechnika, projektor, cd lejátszó, vetítővászon, flipchart, fénytechnika, hangtechnika, légtechnika.


Egy kis munka sok pihenéssel és balatoni ízekkel

A Laroba Wellness Hotel családias méreteivel, hangulatos szobáival és egyedi wellness szolgáltatásaival számtalan rekreációs lehetőséget tartogat a céges utazók számára is. Tekintse meg a szálloda wellness részlegét, változatos szobakínálatát, és a Halásztanya éttermet, vagy egyszerűen csak hagyatkozzon az érzékeire és lapozza át képeinket!

Térjen be a Laroba Wellness Hotelbe az év bármely időszakában akár csak egy ízletes ételre, ha ideje engedi pár nap lazításra vagy épp üzleti céllal, hiszen Alsóörs hangulatos szállodájában minden megvalósítható!

Csak pár lépés!
Szállás
 • Mozgáskorlátozottak
 • Kiskedvencek
Wellness
 • Medence
 • Szauna
 • Sófürdő
 • Masszázs
Étterem
 • Nem csak szállóvendégeknek
Parkolás
 • Ingyenes
 • Kamerával megfigyelt
 • "Mindenről csak jókat említhetünk. A férjemmel töltöttünk a szállodában 4 hétköznapot. Kipróbáltuk a wellness-t, masszázsra is bejelentkeztünk, mindegyiket csak ajánlati tudjuk. A legkedvesebb..."
  Magyar Gézáné
 • "Családi pihenésünket töltöttük a Laroba hotelben az ősszel, amit családunk minden tagja nagyon élvezett, még a pici lányunk is. A kedvencünk természetesen a wellness volt, pancsolni mindegyikünk..."
  Kelemen család
 • "2019. nyarán töltöttünk a szállodában egy hetet a férjemmel, aminek minden pillanatát élveztük. Bár, sokat voltunk a Balaton partján, a tűző nappalokat jó volt inkább a szálloda wellness részlegén..."
  Kiss-Molnár Gabriella