Loading...
Szobák2018-10-26T19:37:02+00:00

Részletes szobakínálat – Lássuk konkrét szobatípusainkat:

  • Standard kétágyas manzárdszoba

  • Superior kétágyas szoba

  • Standard családi manzárdszoba

  • Family suite deluxe családi szoba

  • Superior plus kétágyas szoba 

  • Pezsgő Relax & Álom Queen Deluxe szoba

  • Lakosztály klasszikus fürdővel

  • Kerek alapterületű toronyszoba

Standard kétágyas szoba

Standard szobáink manzárdszobák, klimatizált 20 m2 alapterületű zuhanyzós szobák. Kiságy elhelyezése megoldható, pótágyazás a szobák egy részében lehetséges. Férőhely: max. 2 fő

Kedvező és kényelmes megoldást keres?

Standard szobáink manzárdszobák, klimatizált 20 m2 alapterületű zuhanyzós szobák. Kiságy elhelyezése megoldható, pótágyazás a szobák egy részében lehetséges.

További részletek

Standard családi szoba

2 felnőtt és 2 gyermek elhelyezésére is lehetőséget biztosít ez a szobatípus. A Standard szobákhoz hasonlóan, ezek is manzárdszobák, de nagyobb alapterületűek.

Családoknak a legkedvezőbb árú megoldás

2 felnőtt és 2 gyermek elhelyezésére is lehetőséget biztosít ez a szobatípus. A Standard szobákhoz hasonlóan, ezek is manzárdszobák, de nagyobb alapterületűek.

További részletek

Toronyszoba

A Laroba Wellness Hotel építészeti adottságainak köszönhetően rendelkezik néhány egyedi kialakítású szobával is. Szállodánk egyik különlegessége a körszobánk, mely a toronyrészben található és kerek alapterületű.

Különleges hely, különleges alkalomra

A szobában színes tv található 36 csatornával, valamint hűtőként is használható minibár. Értékei megőrzésére szobai széf áll rendelkezésre. Az Internet eléréséhez Wifi hálózat biztosított!

További részletek

Pezsgő Relax&Álom Queen Deluxe szoba

Pezsgőfürdős szállodai szobánkat vendégeink keresztelték Pezsgő álomra. A különleges hangulatát fokozza a fürdőszobában elhelyezett Jacuzzi melyet a vendégek korlátlanul használhatnak.

Több pezsgés, még több élmény

A pezsgőkád mellett a szobában hatalmas LCD Tv, kényelmes franciaágy, minibár, telefon és széf is fokozza a kényelmet. És természetesen a korlátlan WIFI hozzáférés is ingyenes. Válassza wellness hétvégére vagy egyetlen felejthetetlen éjszakára és töltődjenek fel új élményekkel.

További információ

Superior kétágyas szoba

Klimatizált 25 m2 alapterületű zuhanyzós szobák. Kiságy elhelyezése megoldható, pótágyazás a szobák egy részében lehetséges. Így akár egy 4 fős családnak is ideális megoldás.

Több hely, kedvező ár…

A szobában található ágyak külön fekhellyé is alakíthatóak. A Superior szobáinkhoz balkon vagy terasz tartozik.

További részletek

Superior Plus kétágyas szoba

Superior plus szobáinkat elsősorban romantikus pároknak ajánljuk, mert ezen szobáink különlegessége, hogy a fürdőszobában pezsgőfürdős hidromasszázs kád került elhelyezésre.

Romantikus wellness hétvégét tervez?

A Superior plus szobákhoz franciaerkély tartozik. A szobában színes tv található 36 csatornával, valamint hűtőként is használható minibár. Értékei megőrzésére szobai széf áll rendelkezésre. Az Internet eléréséhez Wifi hálózat biztosított! 

További részletek

Family Suite

Deluxe kétlégterű szobánk nagy gyermekes családoknak vagy baráti pároknak ideális, mert egy közös előtérből két teljesen különálló, azonos felszereltségű szoba nyílik.

Kényelmes megoldás nagyobb családoknak

A szobákban színes tv található 36 csatornával, valamint hűtőként is használható minibár. Értékeik megőrzésére szobai széf áll rendelkezésre. Az Internet eléréséhez Wifi hálózat biztosított! A lakrészhez egy nagyméretű napozóterasz is tartozik, mely ideális helyszíne lehet a nyáresti beszélgetéseknek.

További részletek

Lakosztály - Klasszikus fürdővel

Nappalival, hálószobával hatalmas életteret biztosít akár családoknak is. A nagyméretű napozóterasz pedig ideális helyszíne lehet a nyáresti beszélgetéseknek.

Több hely, több pezsgés, nagyobb kényelem

A nappali részben kanapé és 2 db kényelmes fotel segíti a pihenést. A többi szobához hasonlóan színes tv 36 csatornával, hűtőként is használható minibár is megtalálható. Értékeik megőrzésére szobai széf áll rendelkezésre. Az Internet eléréséhez Wifi hálózat biztosított!

További információ