Balatoni Romantika

Főoldal / Összes ajánlat

Ábrándos szerelem hétvégéje a Balatonnál

A szerelem, a szeretet, az egymással való törődés ünnepe szólhat valódi romantikáról, figyelmességről, érzéki pillanatokról. Egy romantikus hétvége, ami csak rólunk, párunkról, szerelmünkről és szeretteinkről szól. Ha máskor nem is tud időt szakítani erre, tegye meg ezt a szeretet és a szerelem ünnepén! 

Min. foglalható:
2 ÉJSZAKA
Legjobb ár:
18 725 FT
Érvényes:
2022. febr. 11-febr. 13.

Laroba Romantika

Szökjön el a világ elől és bújjon el szeremével romantikus wellness hotelünkben! Kíváncsi, mennyi extra szolgáltatást vár Önökre, ha a romantikus wellness csomagot foglalja le? Kukkantson bele a Laroba romantikus világába Ön is! 

Min. foglalható:
2 ÉJSZAKA
Legjobb ár:
17 350 FT
Érvényes:
2021. márc. 22-dec. 22.
 • "Nagyon jól éreztük magunkat"
  Takácsné Katona Andrea
 • "Már negyedik alkalommal foglaltunk szállást a hotelben.Az idei évben figyelmetlenségem miatt rövidebb ideig foglaltam,mint szerettem volna.A felmerült problémát olyan rugalmasan és empatikusan..."
  Mandrik László
 • "Már második alkalommal voltunk itt, s mindkét alkalommal fantasztikus volt. A hely szép, semmi hívalkodó vagy giccses nincs. Egyszerűen szép. Az ételek finomak, az adagok pont jók, lévén hogy az..."
  Németh Zoltán
 • "Nagy választék, finom ételek, jó árak.

  Udvarias, mosolygós személyzet.

  Köszönjük.

  Ajánlom mindenkinek."
  banos.istvan@outlook.com
 • "Mind a hotelt, mind az éttermet csak ajánlani tudom. Az étteremben jól ötvözik a magyaros ételeket, adag méretet a fine dining elemekkel. Csak így tovább!!! A térségben, most a legjobb áron érhető..."
  Tóth Krisztián